​​​​Corona-aanbod

We hebben met z’n allen last van de Coronavirus. Dat is erg vervelend, maar het levert ook veel creativiteit op.

Iedereen zoekt een weg om zijn werk op een andere manier vorm te geven. Dat geldt ook voor mensen die uit de publieke sector. Dat is bij uitstek teamwork en juist dat kan nu even niet meer.

Velen richten thuis hun werkplek in en er wordt online gecommuniceerd. Gelukkig hebben we tegenwoordig veel mogelijkheden.

Ik schat in dat desondanks de productiviteit niet op 100% ligt. Dat kan ook bijna niet.

Tot mijn grote verrassing toont de overheid zich van zijn meest creatieve kant door ondernemers in deze moeilijke periode bij te staan. Simpele regelingen zonder onnodige bureaucratie. Ik had dit echt niet voor mogelijk gehouden.

Een en ander heeft mij aan het denken gezet. Wat kan ik doen om mensen die thuis werken de gelegenheid te geven hun tijd nuttig te besteden en hoe kan dat met de grootste eenvoud?

Eigenlijk heel simpel. We hebben als Coöperatie SamenWereld een online opleiding Samenlevingsbeleid. Deze kent drie varianten, waarvan de goedkoopste normaal €197,- bedraagt.

Als je belangstelling hebt om deze te volgen of anderen in de gelegenheid wilt stellen om die te volgen, laat me dat weten. 

Ik wil het exclusief houden voor jou, maar ook voor jouw collega’s of andere personen in je directe omgeving, waarvan je denkt dat die hier iets aan hebben. Dat regel ik niet via de normale online aanmeld- en betaalprocedure, maar ik vraag je om enkele gegevens te verstrekken van belangstellenden. Dan geef ik hen toegang tot de opleiding.

Je hoeft nu niets te betalen. We kijken in de post-coronaperiode wel wat je ervoor over hebt. Daar komen we wel uit. In ieder geval niet meer dan €97,-. Als je het helemaal niks vindt, dan betaal je ook niks.

Ik ga ervan uit dat je de betreffende personen eerst polst of ze belangstelling hebben.

Hier kun je lezen waar de opleiding over gaat.

Dit aanbod geldt tot 6 april.

Reageer op dit bericht met naam, e-mailadres en organisatie van belangstellenden.

Peter Hovens
Coöperatie SamenWereld